Best Seller collection of last month till today - LEYA Soft Textured Chiffon 🥳 #LEYA

📌 Premium Soft Textured Chiffon
📌 Measurement: 180cm x 70cm
📌 Super soft & Flowy
📌 Minimal Iron
📌 Easy to care, easy to wear
📌 Baby seam finishing
📌One side - End curve (Half moon)
📌Exclusive metal tag
📌 Normal Price RM45 ONLY

#waansyascarves #waansyaofficial #Premiumtexturedchiffon #texturedchiffon #texturedshawl
...

11 0

Siapa yang dah dapatkan our LEYA? Angkat tangan sikit kiter nak tengok 🙋‍♀️Bestkan LEYA ni, especially part minimal iron. So senang pagi-pagi nak pergi kerja iron sikit sikit je dah kemas and tak kedut! Material yang lembut and sangat selesa nak pakai! LEYA ni dah jadi fav Min tau selain Hanna Pleats 🙈

#waansyascarves #waansyaofficial #Premiumtexturedchiffon #texturedchiffon #texturedshawl
...

23 0

Simple tutorial for LEYA Soft Textured Chiffon sangat senang dan mudahkan? Material LEYA ni sangat best tau, textured chiffon yang soft, flowy dan material sangat berkualiti. Jadi bila pakai senang nak bentuk, terletak dan sangat selesa. Lastly, paling penting mestilah mudah untuk iron! 😉 #LEYA

Boleh dapatkan dari sales team kami atau layari official website kami www.waansya.com ✨

#waansyascarves #waansyaofficial #Premiumtexturedchiffon #texturedchiffon #texturedshawl
...

12 0

All time fav pleated scarf and forever! Just look the pleats! So neat and small pleats 😍 We love this colour so much, what about you? [HP3 in code Olive] Tap to 🛒

#waansyascarves #waansyaofficial #hannapleats #premiumpleatedshawl #pleatedshawl #fullpleatedshawl
...

16 0

New in: LEYA in Pitch Black & Pink Belacan to be release tonight at 8.30pm 🌟 #LEYA

How to order?
Purchase thru our sales team (Link on bio)
Purchase thru website (Link on bio)

#waansyascarves #waansyaofficial #Premiumtexturedchiffon #texturedchiffon #texturedshawl
...

13 2

New colours for LEYA Soft Textured Chiffon to be release tonight at 8.30pm 😍

As your wish, we brought you must-have-colour 'Pitch Black' and hot colour 'Pink Belacan' tonight! Get ready at 8.30pm to grab em both!! ✨ #LEYA

Stay tune and don't forget to set you alarm girls 🙈

#waansyascarves #waansyaofficial #Premiumtexturedchiffon #texturedchiffon #texturedshawl
...

11 0

So much love for LEYA! • Premium soft textured chiffon • Easy to care • Minimal Iron • Effortless • Super soft and flowy! 💋🙌🏻

You can get this high quality fabric as low as RM45 only. 16 yummiest colours for you to choose from!😉 #bestseller #Leya

#waansyascarves #waansyaofficial #Premiumtexturedchiffon #texturedchiffon #texturedshawl
...

21 2

[LEYA SOFT TEXTURED CHIFFON - MINOR DEFECT SALE AS LOW AS RM29 ONLY!!]

Minor defect sale for our Premium Textured Chiffon for RM29 only! Sangat-sangat berbaloi sebab hanya minor defect yang almost tak nampak, bukan major defect ya. Please be informed, quantity sangat-sangat limited. Jadi first come first served! Only few pieces left so grab yours before too late!!

Only available on our website www.waansya.com. SALE start from 25-27 Feb 2021 🥳

#waansyascarves #waansyaofficial #Premiumtexturedchiffon #texturedchiffon #texturedshawl #defectsale
...

18 0

Super soft textured chiffon, pastinya nampak menarik in seconds with #LEYA.

What do you love about LEYA? Comment down below 🥰

#waansyascarves #waansyaofficial #Premiumtexturedchiffon #texturedchiffon #texturedshawl
...

18 0

16 pilihan warna yang menarik for LEYA Soft Textured Chiffon. The best textured chiffon so far! Which colour will you be getting? 😍 #LEYA

#waansyascarves #waansyaofficial #Premiumtexturedchiffon #texturedchiffon #texturedshawl
...

46 3

Beautiful @ilhamamani rocking Hanna Pleats 3.0 in code Misty Lilac! We love the style lain dari yang lain but still look so elegant 😍 So you all jangan risau, with our Hanna Pleats you all boleh gayakan dengan macam macam style dan tudung nampak gebu, flowy and drapes jatuh cantik terletak. We lurvvv this! #minipleats #HannaPleats

#waansyascarves #waansyaofficial #hannapleats #premiumpleatedshawl #pleatedshawl #fullpleatedshawl
...

22 0

Simple tutorial how to style LEYA. Easy step and you are ready to go! LEYA has a unique end curve shape that can nicely covered your front & back area. You’ll love this as much as we do! Let us know if you have try this okie? 🥰#LEYA

#waansyascarves #waansyaofficial #Premiumtexturedchiffon #texturedchiffon #texturedshawl
...

23 0

Hello darls! Our FREE SHIPPING deals still stands until tonight at 12am! LEYA offers very soft textured chiffon with 16 eye candy colours to choose from. Very easy to care and inkues minimal iron needed. Very suitable for those grab and go occasions. Grab yours now! 😍

#waansyascarves #waansyaofficial #Premiumtexturedchiffon #texturedchiffon #texturedshawl
...

14 0

So much love for this collection. Newly improved mini pleats; lebih exclusive, durable, beautifully draped & ironless 💯 #hannapleats3.0

#waansyascarves #waansyaofficial #hannapleats #premiumpleatedshawl #pleatedshawl #fullpleatedshawl
...

23 0

Which team are you: Work From Office or Work From Home? Where ever you are we wish you to have a productive and energetic day. Happy Monday and Happy Working darls!🌹#happymonday #happyworking

Featuring in the photo LEYA in code Roze Quartz #Leyatexturedchiffon
...

28 0

New in - LEYA SOFT TEXTURED CHIFON

LEYA dihasilkan daripada fabrik textured chiffon yang sangat berkualiti tinggi, sejuk, mudah digosok (minimal iron), lembut dan sangat flowy.

Terdapat 16 pilihan warna yang menarik boleh anda miliki. Dapatkan special Early Bird Price RM39 sehingga malam ini sahaja! ✨

#waansyaofficial #texturedchiffon
...

19 0

The winner goes to @fatinnmiraa and her two besties! Congratulations dear 🎉

Please contact us through DM to claim your prize! For those who didn’t win, don’t worry there will be more giveaway soon okay? We promise! Thank you so much darls for your time ❤️🌹
...

46 4

[LAUNCHING TONIGHT AT 9PM!] 

Brought to you LEYA - Soft Textured Chiffon in 16 beautiful colours! Which one would be your pick? We have a special good news for the Early Bird cus we love you!! 🙈❤️

📌 Normal Price RM45
📌 Early Bird Price RM39 (24 hours)
📌 Premium Soft Textured Chiffon
📌 Measurement: 180cm x 70cm
📌 Baby seam finishing
📌 Metal tag label 1

Will be launching tonight on our official website www.waansya.com!

#waansyaofficial # texturedchiffon
...

33 3

[Launching Tomorrow at 9pm] Min tak sabar nak launching our super soft textured chiffon and super duper flowy ni. Stay tune esok okay, ada banyak good news kita nak annouce tau. Winner untuk giveaway pun kita akan announce esok, all the best and goodluck darls. Semoga you all boleh tidur lena tonight 💋♥️ ...

38 1

[Launching Tomorrow at 9pm!]

It's tomorrow darls! Sempena lauching esok Min nak bagi Early Bird Price untuk sesiapa yang nak dapatkan our new Soft Textured Chiffon. You all nak tahu tak berapa harga special early bird? Kalau nak tahu please comment 'Nak' dekat bawah pleaseee! 🥰

Ohyaa, GIVEAWAY contest masih berjalan ya. Esok Min akan pilih random winner. Jadi still ada masa lagi untuk you all teka berapa warna yang kita akan launching nanti. Jangan lupa to tag 2 orang besties korang okay? 😘
...

29 7