There's no word better than SALE "RAYAKAN SEBULAN!'' 😍

Flat rate for LEYA & FERRA!! You girls boleh mix any Leya & Ferra tau! Pembelian lebih dari satu helai lebih jimat!! Masih banyak colour yang available for you to choose from! Setiap pembelian RM100 dan ke atas akan dapat FREE POSTAGE too!!

Shop now from our trusted sales team (Link on bio) or from our official website www.waansya.com before too late~

Sale will start today at 3pm! [24 May - 10 June 2021]
...

6 0

[RAYAKAN SEBULAN SALE😍] Get our bestseller Premium LEYA Soft Textured Chiffon for RM40 only with minimum order 2pieces! Very soft & flowy material with affordable price. We have 26 colours for you to choose from! Free postage for purchases above RM100. Get it now before too late 😘

Boleh dapatkan thru website & from our trusted sales team okie! #leya #softtexturedchiffon #texturedchiffon
...

125 11

Love how @anies_aya style our Leya soft textured chiffon in Maroon! Looking so fabs! 😍 #Leya ...

18 1

Selamat Hari Raya Maaf Zahir & Batin from us β™₯️ ...

9 0

Strict SOP here @ PROPA RAYA β™₯️ Jemput datang warga Shah Alam and nearby okie 😘 ...

5 0

Our last day here at PROPA RAYA, DEWAN RAJA MUDA SEKSYEN 7 SHAH ALAM (10am - 10pm)! Warga Shah Alam & nearby boleh datang. Kita ada CLEARANCE RAYA SALE at our booth! 😍. But first mesti ikut SOP ya 😘😘 ...

21 2

FERRA Premium Polycotton masih available ya πŸ˜‰ Promo price till raya for RM39 only (NP RM45) #polycotton ...

12 0

Good News! 😍 Hot colours LEYA in Light Green now restocked! Cepat add to cart before sold out lagi😭 Nampaknya ramai tema green ya this year. Siapa theme hijau juga raya ni cuba comment sikit πŸ™‹πŸ»β€β™€οΈπŸ™ˆ

Video credit @ilhamamani
...

38 3

Have you get yours? πŸ™ˆ Dapatkan our Angpau collection for #WSRAYA21 with min purchase of RM50 only okie πŸ˜‰

p/s: Last postage to received before RAYA is on 4th May (Tuesday) any orders made after 4th will not guarantee to delivered before RAYA. Anyhow, we still accept & process orders as usual πŸ₯°
...

14 0

Good morning and happy weekend darls! Pagi ni Min nak share again tutorial Leya shawl yang labuh depan & belakang. Sangat sesuai untuk kelihatan sopan & ayu di pagi raya gituhh 🀩 So for those yang tanya Leya boleh style labuh ke tak, ofcourse dear! Boleh style labuh okieβœ¨πŸ™ŒπŸ»

Promo RAYA SALE masih berlangsung until next week 5th May ya. Combo 3pcs for only RM120 (saved RM15)! Grab cepat harga berbaloi baloi ni sebab min tengok stock dah tak banyak tuh πŸ™ˆ

#Leya #premiumtexturedchiffon #softtexturedchiffon
...

32 6

[LEYA Soft Textured Chiffon - New colours]

Macam pisang goreng panas sungguh ya penangan Leya, especially after launch colour baru. Orders masuk non stop! Sekarang tailor kita non-stop jahit tudung untuk cater orders for Leya. Alhamdulillah, we will do the best for you all! 😍πŸ₯°πŸ₯°

Every purchase for combo 3pcs Leya will come in our exclusive custom hard box with thank you card & sampul duit RAYA β™₯️β™₯️ Get yours before too late! #softtexturedchiffon
...

27 2

Panduan dan petunjuk kita. Semoga hari kita penuh dengan keberkatan. Salam Nuzul Quran buat semua umat islam [ 17 Ramadan 1442H] 🀍 #nuzulquran ...

5 0

[LEYA Soft Textured Chiffon New Colours - Launching Tonight] 🀩

Yang ditunggu tunggu new colours for Leya will be release tonight at 9pm on website! For fast purchase and service kindly purchase from our sales team (Link on bio) β™₯️ #Premiumtexturedchiffon #softtexturedchiffon #nofilter
...

66 12

Meh sis belanja tutorial colour baru LEYA yang kita akan release malam ni! Cantik ke cantik sangat colour baru ni? 😍

Dua styling yang sangat simple & sesuai untuk digayakan for any occasion. Sekarangkan mood raya & raya pun tak lama lagi, so style ni pun cantik untuk digayakan pada hari raya! Selamat mencuba! πŸ˜‰ #wstutorial #texturedchiffon
...

18 2

[BEST SELLER LEAY SOFT TEXTURED CHIFFON!] 🀩

Best seller item at the moment! Macam pisang goreng panas cepat sangat sold out tau LEYA ni! For RAYA collection je kita dah restock untuk batch yang ke5! Gila tak gila penangan leya! Material yang sangat best berkualiti tinggil with affordable price super duper worth to buy! And sangat ramai yang repeat orders this collection.

Get em at only RM40 with Minimum purchase 3pcs! (NP RM45) we have 26 colours for you to choose from!! 😘 #premiumtexturedchiffon #softtexturedchiffon
...

41 20

Tutorial for FERRA Premium Polycotton by @angelsyaaa β™₯️

Material yang lembut, flowy and mudah bentuk pasti sangat selesa untuk digayakan digayakan. Siapa yang pakai Ferra nanti dipagi raya, boleh lah cuba dua daya ni. sangat mudah and simple! πŸ₯°

FERRA Premium Polycotton

Material: Premium Polycotton
Size: 190mm x 70mm
Shape: One side end curve (Halfmoon)
Packaging: Custom frosted ziplock
Price: RM39 (NP RM45)

#Premiumpolycotton #waansyaofficial
...

29 1

FERRA Premium Polycotton selembut kapas. Super soft material and very comfortable! Have you get one? πŸ˜‰ #nofilter #premiumpolycottonvoile

Get now at Early Bird Price for ONLY RM39 (NP RM45) EBP until 30th April 2021 β™₯️β™₯️
...

18 0